De nieuwe site eens bekeken

Ziet er goed uit! Maar ik merkte tot mijn verrassing dat ik me niet meer thuis voel op deze site.

Hoezo?

Ik heb al heel wat achter de rug op het gebied van relaties met zowel mannen als vrouwen. Tot ik op een dag tot de conclusie kwam dat het me niet gelukkig maakte. Het zoeken van mijn levensgeluk in een relatie. Ik vond het niet.

Als ik eerlijk ben neigen mijn gevoelens eerder naar vrouwen dan naar mannen. En ik ben er diep van overtuigd dat dat niet de bedoeling is. God schiep immers man en vrouw om één te zijn. Er was altijd wel een stemmetje van binnen dat me dat zei. Maar dat legde ik het zwijgen op. Ik drukte het weg.

Nu leef ik al zo’n zes jaar celibatair. En het bevalt me uitstekend. Omdat ik vrede heb in mijn hart. Door Jezus.

Daarnaast ben ik vriendschappen gaan herwaarderen. Met de intimiteit die bij vriendschappen past, die van broers en zussen.

Het voelt voor mij als een bevrijding. Als mijn gedachten toch nog eens de kant op gaan van verlangen naar een vrouw, dan kap ik die af. Ik geef er geen voeding aan. En dan zijn ze ook vrij snel weer weg.

De inhoud van de site lees ik nu anders, namelijk als een geïnteresseerde en niet meer als iemand die worstelt met haar gevoelens.

MAYO